Posted on

Vær forsigtig, når du sammenligner dig selv med andre

Det er meget svært at stoppe med at sammenligne os med andre. Vi gør det alle, men det kan hjælpe med bare at være opmærksom på, at tingene ikke altid er, hvad de ser udefra.

For eksempel på sociale medier ser vi ofte kun, hvad andre mennesker vil fortælle om deres liv, og det kan få os til at føle, at vi er de eneste, der føler sig ensomme.

Det er vigtigt at minde dig selv om, at du ikke ved, hvordan andre mennesker har det, når de er alene, eller når deres sociale mediefeeds er slukket.

Hvis du er bekymret for, at sociale medier kan have indflydelse på din mentale sundhed, kan du se vores oplysninger om online mental sundhed.

Og hvis du har en mangel på tillid til dig selv eller dit liv i sammenligning med andre, og du tror, at dette kan bidrage til dine følelser af ensomhed, kan vores oplysninger om selvværd hjælpe.

Jeg føler mig nogen gange ensom, når jeg er overvældet af menneskelig information – nyhederne, sociale medier, tv, negativ sladder osv. – Jeg føler mig så adskilt og anderledes end de fleste mennesker